Despre noi - Sunsys

 SUNSYS GRUP  este o companie privată, infiintata in 2011, cu o experienta in domeniul caselor de marcat fiscale de peste 15 ani, experienta cumulata prin echipa si profesionalismul care ne leaga si formam astazi brand-ul SUNSYS, compania este specializată în comercializarea de echipamente, consumabile şi soluţii pentru reţele Comerciale si HoReCa. Produsele pe care le comercializăm provin din Spania, Italia, Germania, Bulgaria, China, Korea, Japonia, asigurând astfel o calitate ridicată la preţuri de importator.

Pasiune

  • Suntem o echipa tanara dar dinamica, orientata catre rezultate concrete. Dispunem de energia necesara sa facem lucrurile sa se intample si sa ridicam in permanenta standardul de calitate in ceea ce priveste serviciile oferite.
    Avem o experienta de 15 ani, timp in care am invatat sa anticipam si sa preintampinam impedimentele care pot aparea in procesul de implementare a unei solutii informatice.

  • Ne place cea ce facem si facem cu pasiune si profesionalism.

Misiune

  • Ne propunem sa oferim solutii optimizate in functie de nevoiele fiecarui client, solutii menite sa standardizeze, sa fluidizeze si nu in ultimul rand sa usureze procesul de vanzare atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Noi, echipa SUNSYS GRUP, credem cu tarie ca o solutie informatica potrivita poate contribui substantial la succesul unei afaceri. Pana in acest moment, acesta logica s-a dovedit a fi corecta de fiecare data.

Viziune

  • Lumea in care traim se afla intr-o continua miscare si intr-un proces complex de evolutie, bazata pe tehnologie. In acest context procesul de informatizare a luat amploare in toate domeniile de activitate iar piata de retail nu face exceptie. Echipa SUNSYS GRUP sprijina acest proces si se va folosi de experientele din practica si de fiecare particularitate a fiecarui sistem implementat pentru a putea aduce imbunatatiri, inovatii si, de ce nu, poate si inventii in domeniul in care activeaza.

         SUNSYS GRUP reprezinta grupul de firme :

 Profesionalism, Incredere, Pasiune,

www.casedemarcat-fiscale.ro

www.casedemarcatilfov.ro  – www.casedemarcatgiurgiu.ro

www.casedemarcatbucuresti.ro

www.programegestiune.rowww.programedegestiune.ro

www.casedemarcatgiurgiu.ro